Groningen en payroll

Een gekke combinatie? Of een combinatie waar men ook in Groningen niet aan kan ontkomen? Wij denken het laatste!  Net als in heel Nederland gelden in Groningen geen andere regels en wetten voor het ontslaan van werknemers, het betalen van loon, het afdragen van de sociale lasten en alle andere zaken en verplichtingen die het in dienst hebben van een werknemer met zich meebrengt.  En doordat het in dienst nemen van werknemers zoveel verplichtingen met zich meebrengt en de werknemer goed beschermd is in Nederland ligt het voor de hand dat wij voor de tweede optie kiezen. Ook in Groningen kan men niet zonder payroll organisaties. In Payroll Groningen hebben de ondernemers dezelfde behoeften als in de rest van Nederland. Ze willen graag met gemak en eenvoud personeel in dienst hebben. En dat kan heel goed via een Groningse payroll organisatie.  Een Groningse payroll organisatie kan alle zaken omtrent het personeel goed regelen voor de Groningse ondernemer. Ze zijn de juridische werkgever en zorgen voor de juiste afdrachten aan de werknemer, sociale instanties en belastingdienst. Het enigste wat ze van de ondernemer in Groningen verwachten is dat deze hun nota op tijd betaald. En dat zal met de Groningse mentaliteit ook zeer zeker gebeuren! Daar betaald men de payroll organisaties net als alle bedrijven netjes en correct.  De payroll organisatie kan hiermee de lonen betalen en ook nog een kleine marge opstrijken voor hun werkzaamheden.

Comments are closed.