Brandweer

Hij doelstellingen van brandbestrijding zijn (in volgorde van prioriteit): persoonlijke veiligheid, redden de slachtoffers het leven, sparen eigendom en bescherming van het milieu. Als zodanig zijn de vaardigheden die nodig zijn voor een veilige operaties regelmatig geoefend tijdens de training evaluaties hele carrière een brandweerman. In de Verenigde Staten, bij uitstek de brand opleidings-en normalisatie-instituut is de National Fire Protection Association (NFPA). Vaak de eerste brandbestrijding vaardigheden worden gedoceerd in een lokaal, regionaal, of de staat goedgekeurde brand-academie. Afhankelijk van de eisen van een afdeling, kunnen extra vaardigheden en certificeringen zoals technische reddings-en Para-geneeskunde ook onderwezen worden op dit moment. De afkorting voor de prioriteiten van de brandweerlieden is RECEO. Brandweer werken nauw samen met andere noodmaatregelen instanties, in het bijzonder de lokale en de staat politiediensten. Zoals elk brand scène is technisch gezien een misdrijf totdat het tegendeel wordt geacht door een gekwalificeerde onderzoeker, wordt er vaak overlap tussen de verantwoordelijkheden van reageren brandweerlieden en politieagenten als bewijs en scene bescherming.

De eerste waarnemingen van de eerste respondenten, en de keten van bewijs kwesties. De toenemende rol van de brandweer bij het verstrekken van dringende medische hulpverlening brengt ook de brandweer in gewone overlap met rechtshandhaving. Een voorbeeld hiervan is een gemeenschappelijke staat de wet vereist dat alle schotwonden te worden gemeld aan wetshandhavingsinstanties. Brandbestrijding heeft een aantal basisvaardigheden: preventie, zelfbehoud, redding, behoud van eigendom en brandbestrijding. Brandbestrijding is verder onderverdeeld in vaardigheden welke maat-up, doven, ventilatie, berging en revisie bevatten. Brandbestrijding omvat maat groter, insluiting, extiguishment, en dweilen. Search and Rescue, die al genoemd is, is vroeg uitgevoerd bij elke brand scenario en vele malen is in harmonie met blussen en ventilatie.

Leave a Reply